Η τοπική 21η Απριλίου…

Share

Αρχές Απριλίου, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια ταλαιπωρίας, τρεξίματος, αλλά και κόστους σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο,  το δικαστήριο έπαυσε την ποινική μου δίωξη1.
Καθυστέρησα να στείλω την παρούσα επιστολή, προτιμώντας να το κάνω ημέρες της επετείου του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου. Ανάλογη συμπεριφορά επέδειξε και η δημοτική αρχή. Πραξικοπηματική αρνούμενη την τοποθέτηση μου στο ΔΣ της ΔΑΕΑΝ. Αντιδημοκρατική, στερώντας μου το δικαίωμα έκφρασης και κριτικής, διώκοντας με, αλλά και πιέζοντας τα ΜΜΕ να μην μου παρέχουν βήμα έκφρασης, επιδιώκοντας λογοκρισία.

Με κατηγορούσαν για 12 δημοσιεύματα, ανάμεσα στα οποία υπήρχαν θέματα κακοδιαχείρισης, διαγωνισμών προμηθειών, κ.α. Παράλληλα, με ασφαλιστικά μέτρα επιδιώχθηκε η φίμωση, το κουκούλωμα,  η διακοπή της συνέχισης των αποκαλύψεων μου.
Και μόνο το υπόμνημα που είχα τότε καταθέσει, ήταν αρκετό για να διαμορφώσει άποψη η δικαιοσύνη, χωρίς να εξεταστεί κατά τη συζήτηση ουδείς μάρτυρας.
Κατόπιν της παύσης της δίωξης μου, αποδεικνύεται πλέον και δια αποφάσεως δικαστηρίου, η προσχηματική κατηγορία ότι προσπάθησα να βλάψω την δημοτική επιχείρηση.
Μάλιστα, όταν είχε προταθεί σε Δημοτικό Συμβούλιο στα πλαίσια προσπάθειας συμβιβασμού να αποσυρθεί η μήνυση, αρνήθηκα, δηλώνοντας ότι δεν θέλω να υπάρχει καμία σκιά ότι προσπάθησα να βλάψω την ΔΑΕΑΝ. Αντίθετα, την ορθή λειτουργία, την χρηστή διοίκηση και την διαφάνεια επεδίωκα και τίποτα περισσότερο. Ψευδώς μηνύθηκα, διασύρθηκα, κατηγορήθηκα, φιμώθηκα, συκοφαντήθηκα.

Καθαρή πολιτική δίωξη, με στόχο όχι μόνο την φίμωση μου, αλλά και την ηθική, επαγγελματική και οικονομική μου εξόντωση. Στόχο, που σε μεγάλο βαθμό τον πέτυχαν.

Αυτή είναι  η δημοτική αρχή που έχουμε. Κυνηγά τους πολίτες που τολμούν να ασκούν κριτική και να αποκαλύπτουν παρανομίες.

Τι έχει να πει τώρα ο Δημήτρης Κουνενάκης και οι συν αυτώ, που με διέσυραν παντού, προβάλλοντας μάλιστα το θέμα της μήνυσης που μου είχε ασκηθεί;
Δυστυχώς γι’ αυτούς, κατέρρευσε η σκευωρία και βρίσκονται εκτεθειμένοι όσοι σχεδίασαν, διέταξαν και υλοποίησαν τη δίωξη μου.
Θα έχει το θάρρος ο Κουνενάκης να ζητήσει έστω μια δημόσια συγνώμη, για όλα αυτά που υπέστην ή θα συνεχίσει τις συνήθεις πρακτικές και επιθέσεις του; Επιφυλάσσομαι…

  1. Ανάρτηση με θέμα “Κατέρρευσε η σκευωρία. Αθώος!”
Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.