Παλιό το πρόβλημα

Share

Σύσκεψη είχε σήμερα (Τρίτη), για θέματα καθαριότητας:

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και εμπορικών καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στη Λίμνη, στις οδούς 28ης Οκτωβρίου, Ρούσου Κουνδούρου και 25ης Μαρτίου, αλλά και οι πολίτες που διαμένουν στις συγκεκριμένες περιοχές, καλούνται σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Απριλίου ώρα 19.30 το απόγευμα στον 3ο όροφο του κινηματοθέατρου REX (αίθουσα Δ.Σ.) με θέμα την «Καθαριότητα». Θα προσπαθήσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις και να εφαρμόσουμε τεχνικές με σκοπό την διατήρηση της καθαριότητας σε υψηλό επίπεδο στο τουριστικό κέντρο της πόλης μας.Κόκκινη κάρτα

Χρόνια γράφω για το χάλι, αλλά κλειστά αυτιά. Πλήρης αδιαφορία. Από πολίτες και δημοτική αρχή 12345.
Δεκάδες οι αναρτήσεις6 και τα σχόλια, που έτσι και αλλιώς δεν είναι απαραίτητα για υπάρχει εφαρμογή του κανονισμού καθαριότητας7.
Αναρωτιέμαι τι χρειάζονται οι συσκέψεις και κουβέντα να γίνεται και άκρη να μην βγάζουμε. Τα πράγματα είναι απλά. Εφαρμογή των κανονισμών καθαριότητας και χρήσης δημόσιου χώρου. Τα υπόλοιπα είναι χάσιμο χρόνου.
Το πρόβλημα είναι οξύ, ειδικά το καλοκαίρι. Και η εικόνα της πόλης δυσφημιστική.

Και ναι, το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο κέντρο, όπως σωστά είχε επισημάνει αναγνώστης8. Ούτε το καθήκον της Δημοτικής Αστυνομίας είναι μόνο να κόβει κλήσεις στην πλατεία, Πρέπει να ασχοληθεί και με όσα γίνονται και εκτός κέντρου. Πρέπει να δει και το θέμα της αστυνόμευσης των πεζόδρομων. Του κλεισίματος και της ολοκληρωτικής κατάληψης δημοτικών οδών (θα έχει συνέχεια αυτό το θέμα).
Και πέρα από την πόλη, υπάρχουν και τα υπόλοιπα διαμερίσματα. Χρειάζεται καλύτερη οργάνωση και αποφασιστικότητα, από το σύνολο των δημοτικών υπηρεσιών. Και φυσικά σωστό συντονισμό.

  1. Ανάρτηση με θέμα “Υπάρχει κανείς που να συμφωνεί με την εικόνα;”
  2. Ανάρτηση με θέμα “Και άλλα παράπονα”
  3. Ανάρτηση με θέμα “Ανύπαρκτος Δήμος, απαράδεκτοι επαγγελματίες”
  4. Ανάρτηση με θέμα “Πεζόδρομος …για αυτοκίνητα”
  5. Ανάρτηση με θέμα “Μπράβο στήριξη…”
  6. Σύνδεσμος σε αναρτήσεις με θέματα καθαριότητας
  7. Ανάρτηση με θέμα “Κανονισμός καθαριότητας”
  8. Ανάρτηση με θέμα “Είστε απόντες”
Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.