Το “νομιμοποιηθέν” κατεδαφίζεται!

Share

Ψάχνοντας στο αρχείο μου άλλα πράγματα, έπεσα πάνω σε μια από τις μειωτικές και συκοφαντικές συνεντεύξεις του Δημήτρη Κουνενάκη, για το πρόσωπο μου τέτοιες μέρες πριν πέντε χρόνια. Αφορμή τότε, απειλές που εκτόξευσε εναντίον μου δημοτικός του σύμβουλος.
Αναφέρεται μεταξύ άλλων στο θέμα παράνομων κατασκευών από την  ΔΕΤΑΔΑΝ-ΔΑΕΑΝ, και προσπαθώντας να μου ρίξει λάσπη, επιδίωκε να με καταστήσει ηθικό αυτουργό εμπρησμού (πλακιδίων!)[2. Ανάρτηση με θέμα “Δεν ωφελεί το πολεμικό κλίμα”], κατασυκοφαντώντας με. Σκοπός να αποκρυβεί η ουσία. Δηλαδή ότι δεν είναι δυνατό ο Δήμος ή οι δημοτικές επιχειρήσεις να παρανομούν.
Εγώ αυτό που είχα επισημάνει, μεταξύ άλλων, ήταν ότι δεν μπορεί να επεκτείνονται οι παρανομίες[3. Ανάρτηση με θέμα “Αν αυτό δεν είναι παρανομία, τότε τι είναι;”]. Δήλωνε μάλιστα ότι ” εμείς το νομιμοποιούμε (σσ: το κτίσμα) και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα… εμείς τουλάχιστον προχωρούμε νόμιμα…”[1. Ακούστε απόσπασμα από την συνέντευξη Κουνενάκη 24/03/2008].
Πέντε χρόνια μετά, υπάρχει οριστικό πρωτόκολλο κατεδάφισης των αυθαίρετων κατασκευών.
Ποιος έλεγε ψέματα;
Ποιος παραπλανούσε; Ποιος σκορπούσε χρήματα σε αυθαίρετες κατασκευές; Ποιος πλήρωνε και ποιος θα πληρώσει σήμερα τα πρόστιμα και τις κατεδαφίσεις; Ο Δήμος παρανομούσε, οι πολίτες ουσιαστικά πληρώνουν. Και ποιο ήταν το δικό μου αμάρτημα; Οτι ήθελα να προφυλάξω την δική μου τσέπη, αλλά και των συμπολιτών μου από πράξεις που θα μας ζημίωναν.
Τώρα λοιπόν, θα κατεδαφιστούν. Και ρωτώ ξανά, ποιος ευθύνεται και από ποιων τις τσέπες θα πληρωθεί η ζημία και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί;
Να γιατί κάποιοι ήθελαν να με φιμώσουν. Προσπαθούσαν να κουκουλώσουν υποθέσεις και να αποφύγουν τις ευθύνες τους. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 9 Μαΐου 2013

    […] Ανάρτηση με θέμα “Το ‘νομιμοποιηθέν’ κατεδαφίζεται!” ↩ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.