Δήμαρχος με σοφέρ στην Κρήτη!

Share

Επιτέλους! Ο Αγιος Νικόλαος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο. Και συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Δημήτρης Κουνενάκης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Παραπολιτικά”[1. Εφημερίδα Παραπολιτικά, σύνδεσμος σε άρθρο με τίτλο “Δήμαρχος με σοφέρ στην Κρήτη!”]:Κουνενάκης Δημήτρης

Οι μετακινήσεις του στο εξής θα γίνονται με υπηρεσιακό αυτοκίνητο, το οποίο θα το οδηγεί δημοτικός υπάλληλος…

Σε άλλη εποχή φαίνεται ότι ζεί ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Κρήτης Δημήτρης Κουνενάκης, καθώς όπως αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο, ύστερα από… εισήγησή του, οι μετακινήσεις του στο εξής θα γίνονται με υπηρεσιακό αυτοκίνητο, το οποίο θα το οδηγεί σοφέρ! Η σχετική νομοθεσία βέβαια το επιτρέπει. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο κ. Κουνενάκης προχώρησε προ ημερών σε αυτή την κίνηση και ενώ η κοινωνία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα μόνο ως πρόκληση μπορεί να εκληφθει.

Το θέμα έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου[2. Αναζήτηση του θέματος στο Google]. Περιμένω να μάθω  αντιδράσεις…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

9 Απαντήσεις

  1. Ο/Η φιλοκτητης λέει:

    καλα αυτος δεν παραιτηθηκε??

  2. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

    Last week… Ηταν φαίνεται επειδή δεν του έδιναν έγκριση για οδηγό! 😛

  3. Ο/Η dimitrios λέει:

    Ε δε γίνεται ο δήμαρχος της πρωτεύουσας του νομού να μην έχει οδηγό !!!
    Είναι θέμα πρεστίζ !!!

  4. Ο/Η dimiris λέει:

    τωρα θα τον μαθουμε; τον ξερουμε. δωσε αξιωμα σε κουμουνιστη να γινει βασιλικοτερος του βασιλεως

  5. Ο/Η Thanasis λέει:

    Είστε σίγουρος ότι πρόκειται για αυτόν το δήμαρχο γιατί έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για 2 δημάρχους πριν που ήταν όλο εφέ …

  6. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

    Σημείωσα στο τέλος ότι περιμένω αντιδράσεις, αφού μου φάνηκε περίεργο ότι μια τέτοια απόφαση θα είχε πρώτα απ’ όλα γίνει θέμα σε τοπικό επίπεδο.
    Ο λόγος της ανάρτησης μου ήταν επειδή πήρε πολύ μεγάλη και αρνητική διάσταση για τον Δήμο μας, ενώ δεν είδα να υπάρχει διάψευση…

  7. Ο/Η Giorgos λέει:

    Eseis dimiri kai dimitrie ton exete dei polles fores me sofer kai me autokinhto tou dimou?
    Gia sovareuteite ligo vriskete aformes kai exete kai apopsi xwris na exete dei kati…

  8. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

    Σήμερα μου κοινοποιήθηκε απάντηση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Αγίου Νικολάου, προς την εφημερίδα “Παραπολιτικά”:

    Με έκπληξη διαβάσαμε σε δημοσίευμα σας, το οποίο δυστυχώς αναπαράχθηκε από ευκολόπιστους, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου πήρε απόφαση σχετικά με τις μετακινήσεις του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κουνενάκη. Μπαίνουν τα εξής ζητήματα:
    1) Πως καταχωρήσατε μια τέτοια είδηση χωρίς καμία διασταύρωση, ανώνυμη, δεδομένου μάλιστα ότι ουδέποτε έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στο Δημοτικό Συμβούλιο.
    Άλλωστε δεν είναι απαραίτητη τέτοια απόφαση, γιατί ο Δήμαρχος δικαιούται τα όσα αναφέρετε. Παρά ταύτα σας ενημερώνουμε ότι, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου δεν έχει στη διάθεση του αυτοκίνητο του Δήμου, διότι αυτό που υπήρχε έχει παραδοθεί αλλά ούτε και προσωπικό οδηγό.
    Για μεν τις μετακινήσεις εντός του Άγιου Νικολάου χρησιμοποιεί το δικό του αυτοκίνητο, ενώ για τις υπηρεσιακές μετακινήσεις εκτός πόλης χρησιμοποιεί υπηρεσιακό όχημα, όπως όλοι οι υπάλληλοι. Δεν οδηγεί ποτέ υπηρεσιακά αυτοκίνητα διότι δεν έχει άδεια για αυτό.
    2) Γεννιέται λοιπόν το ερώτημα προς τι το δημοσίευμα, ποιους στόχους εξυπηρετεί και πως αβασάνιστα, του κάθε κακοήθους η σκέψη μετατρέπεται σε είδηση.
    3) Παρακαλούμε για την άμεση επανόρθωση και αποκατάσταση της αλήθειας, ενώ θα ήταν χρήσιμο να μας ενημερώσετε από πού πήρατε αυτή την πληροφορία, επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματος μας.

  9. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

    Να επισημάνω, ότι δεν φταίνε οι “ευκολόπιστοι”, αλλά ότι περίμεναν τρεις μέρες, αντί άμεσης απάντησης. Διότι αν ήταν άμεση, δεν θα είχε πάρει τόσες διαστάσεις. Αντε τώρα να μαζέψεις το θέμα.
    Στην εποχή του ηλεκτρονικού τύπου, η είδηση διαδίδεται ταχύτατα. Και η καθυστέρηση απάντησης, συνέβαλε στην πολύ αρνητική δημοσιότητα για τον Δήμο μας. Η σχετική αναζήτηση στο Google, δίνει 8.840 αποτελέσματα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.