Να αρπάζουμε κάθε ευκαιρία

Share

Δεν μου αρέσει να αναπαράγω δημοσιεύματα διαφόρων ιστολογίων, ειδικά κάποιων που έχουν και μια τάση συνομοσιολογίας. Ομως, κάποια τα παρακολουθώ για να έχω μια σφαιρική ενημέρωση. Σε ένα τους1 διαβάζω μεταξύ άλλων πως:

“Παράλληλα, μίλησε (σσ ο Ρώσος υπουργός άμυνας, Sergei  Shoigu) για την ανάγκη του ρωσικού Ναυτικού  να διαπραγματευτεί με μια σειρά από χώρες της Μεσογείου, οι οποίες θα μπορούσαν να δώσουν μια βραχυπρόθεσμη δυνατότητα ελλιμενισμού των ρωσικών πλοίων αλλά και κατάλληλων εγκαταστάσεων για ξεκούραση των πληρωμάτων και ανεφοδιασμό.

Λέω λοιπόν, πως πρέπει να αρπάζουμε κάθε ευκαιρία. Και σαν τέτοια θα μπορούσε η  δημιουργία ενός φακέλου και η επαφή τοπικών φορέων με τις Ρωσικές αρχές για την φιλοξενία των πληρωμάτων και γιατί όχι και τροφοδοσίας (πχ με ντόπια τρόφιμα).
Με σωστή μελέτη, το όφελος μας θα ήταν πολλαπλάσιο από τα κρουαζιερόπλοια που δένουν στο λιμάνι μας (αλλά που συνήθως ο κόσμος επιβιβάζεται σε λεωφορεία και φεύγει), ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε κόσμο όλον τον χρόνο. Ο κόλπος του Μεραμβέλλου προσφέρεται για αγκυροβόληση και φυσικά έχουμε τις υποδομές ώστε και καλά να περάσουν και η τοπική μας οικονομία να ωφεληθεί.

  1. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.