ΤΕΙ τέλος!

Share

Τελικά τα τμήματα ΤΕΙ στον Αγιο Νικόλαο, φεύγουν. Ομως παραμένει αυτό της Σητείας. Και καλά να πάθουμε. Παντού στην Ελλάδα η πρωτεύουσα του κάθε νομού έχει τον πρώτο λόγο. Οχι όμως στο Λασίθι. Εδώ, το νοσοκομείο από “νομαρχιακό”, έγινε “Αγίου Νικολάου”.  Φεύγουν τα τμήματα ΤΕΙ από τον Αγιο Νικόλαο - 201303052246_TEIΤα ΤΕΙ σκορπίσανε στον νομό. Μέχρι και κόμμα έχει την έδρα του εκτός πρωτεύουσας. Ακόμα και ο Καποδίστριας, σχεδιάστηκε με τρόπο που δημιουργούσε άλλον δήμο, μεγαλύτερο από της έδρας.
Τίποτα δεν ήταν τυχαίο, όπως και κατά το παρελθόν έχω επισημάνει. Τώρα που ξυπνήσαμε είναι αργά και η εποχή όχι κατάλληλη για διεκδικήσεις. Ας πιούμε την πορτοκαλάδα μας και ας λουφάξουμε. Γιατί όταν έπρεπε να υψώσουμε την φωνή μας, κάναμε υποκλίσεις.

Και για να προλάβω, αν θέλουν να το τραβήξουν, επ’ αόριστον κατάληψη της ΔΟΥ και της Διοίκησης του ΤΕΙ Κρήτης ή της Περιφέρειας. Το επισημαίνω, γιατί τα κλεισίματα της εθνικής εντός Λασιθίου και άλλα παρόμοια, τα θεωρώ αυτομαστιγώματα…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Άχρηστοι όλοι τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.