Επρεπε να κάθονται μαζί του στο σκαμνί !

Share

Πολλές φορές είχα σκεφτεί να ενεργοποιήσω ξανά το ιστολόγιο. Μου ήταν όμως δύσκολο να το κάνω μετά απ’ όσα έχω τραβήξει. Είπα ότι φέτος θα το κάνω.

Αγιος Νικόλαος, ΔΑΕΑΝ, Σήμα ΜαρίναςΑφορμή για την πρώτη μου πραγματική ανάρτηση, στο νέο ξεκίνημα, ήταν όσα μου μετέφερε φίλος σχετικά με την δίκη που έγινε στο Εφετείο για το θέμα του ελλείμματος της μαρίνας (τότε ΔΕΠΑΜΑΝ, νυν ΔΑΕΑΝ). Ο πρόεδρος του δικαστηρίου, απευθυνόμενος σε άλλους παρευρισκόμενους, τους είπε ότι θα έπρεπε να έχουν καθίσει μαζί του στο σκαμνί!
Και μου φαίνεται λογικό. Δεν μπορεί να μην είχε πάρει κανείς χαμπάρι. Να μην είχε κανείς καταγγείλει την όποια κακοδιαχείριση, όταν όπως φαίνεται πλήθος στοιχείων συνηγορούσε ότι υπήρχε θέμα. Οταν, για κάποιες από τις κατηγορίες γνώριζαν ή εμπλέκονταν και άλλα πρόσωπα.
Δεν μπορεί ο λογιστής της μαρίνας, να βρέθηκε αργότερα ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αγίου Νικολάου, εποπτεύων των ελέγχων. Το ελάχιστο που έπρεπε να κάνει ο ίδιος (και αν δεν το έκανε έπρεπε να το επιβάλλει ο Δήμαρχος), να μην εμπλακεί καθόλου στην διαδικασία.
Επίσης, βρέθηκαν κατά τις τελευταίες εκλογές δύο άτομα να είναι υποψήφια με τον τότε και νυν Δήμαρχο, τα οποία έχουν πολύ στενή σχέση με τότε εμπλεκόμενα στην υπόθεση πρόσωπα. Μάλιστα, σήμερα και οι δύο κατέχουν θέση Αντιδημάρχου. Υπάρχει θέμα με τι πιθανά ανταλλάγματα τον στήριξαν. Πως από εχθρός, έγινε φίλος…

Εγώ αυτό που έχω να πω, είναι ότι πρόκειται για μια πολύ αμαρτωλή ιστορία, που συνεχίστηκε με άλλες παρανομίες, κακοδιαχείριση και προσπάθεια συγκάλυψης ακόμα και με μηνύσεις, για να μην συνεχίσουν να αποκαλύπτονται όσα συνέχισαν να συμβαίνουν εκεί. Ας μην πανηγυρίζουν λοιπόν μερικοί, εκτός και αν το κάνουν επειδή δεν κάηκε η δική τους γούνα και όχι επειδή αποδόθηκαν σε όλη την έκταση τους οι ευθύνες…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.