Π Ω Λ Ε Ι Τ Α Ι

Share

Πωλείται το νοσοκομείο Αγίου ΝικολάουΣύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” (στο οποίο αναφέρθηκα σε προηγούμενη ανάρτηση1):

…το Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, …βρίσκεται στο κέντρο µιας δηµοφιλούς τουριστικής περιοχής, µε αποτέλεσμα το οικόπεδο να αποτελεί φιλέτο…

Είναι προφανές πως υπάρχουν σκέψεις για αξιοποίηση (βλέπε πώληση ή και ανταλλαγή) του οικοπέδου του νοσοκομείου. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να κλείσει. Συγχαρητήρια στους τοπικούς μας άρχοντες. Καιρό τώρα είχα κάνει τις επισημάνσεις μου, αλλά ποιος νοιάζεται; Αν ήταν για κανένα πανηγύρι…

Ας αναφωνήσουμε λοιπόν όλοι μαζί: Για την Ελλάδα, και το νοσοκομείο μου…!

Share

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

 1. Ο/Η visinokipos λέει:

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΤΑ ΝΕΑ» (4-4-2011) ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, επιβεβαιωθήκαμε στις εκτιμήσεις μας, για το ότι η κυβέρνηση του Μνημονίου, έχει βάλει πλώρη για καταργήσεις Νοσοκομείων, ιδιωτικοποιήσεις και υποβάθμιση των παροχών Υγείας σε όλη την Ελλάδα. Η προσχηματική αναμόρφωση του «Χάρτη Υγείας» στο νομό Λασιθίου, μας φέρνει σαν πρώτο στόχο για την υλοποίηση της πολιτικής τους. Χρησιμοποιώντας το διαίρει και βασίλευε που χρόνια «πουλάει» στο Νομό μας και επικαλούμενοι την πληθώρα μονάδων Υγείας, τα παπαγαλάκια του μπλοκ Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ , οδηγούν το άρμα της αντιλαϊκής πολιτικής. Μιας πολιτικής που μετατρέπει τους πολίτες σε πελάτες και τα Νοσοκομεία σε μαγαζιά. Μιας πολιτικής που είναι υπεύθυνη για καταργήσεις Δήμων, Σχολείων , των Σχολών, των Νοσοκομείων κλπ.
  Όταν μιλούσαν για σπάταλο κράτος δεν εννοούσαν περιορισμό στις προκλητικές δαπάνες των προμηθειών των Δημόσιων Νοσοκομείων, που με νόμους είχαν θεσμοθετήσει και που με διορισμένες διοικήσεις είχαν υπηρετήσει. Το φαγοπότι άλλωστε συνεχίζεται αφού και στο σημερινό δημοσίευμα βλέπουμε το κράτος πρόθυμο να κατασκευάσει δωρεάν και να νοικιάσει σε ασφαλιστικές εταιρείες το 20% των κλινών των νέων νοσοκομείων.
  Η πολιτική διασύνδεσης του κράτους με τους ιδιώτες, έχει οδηγήσει 600 δις ευρώ σε τράπεζες στην Ελβετία, την ίδια στιγμή που ο λαός πληρώνει ολοένα και περισσότερα για δαπάνες Υγείας.
  Χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ακόμα η Β2 φάση του νοσοκομείου μας, κάποιοι προπαγανδίζουν μέσω διαρροών στον τύπο, την οριστική κατάργηση του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και του ξεπουλήματός του ως οικόπεδο για τουριστική εκμετάλλευση.
  Η απάντηση όλων μας πρέπει να είναι μία.
  ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.