Ηλεκτρονική πολυφωνία

Share

Με ιδιαίτερη χαρά έχω παρατηρήσει πως και νέα τοπικά ιστολόγια έχουν δημιουργηθεί. Μερικά είναι αρκετά δραστήρια. Blog - ΙστολόγιοΔεν θα αναφερθώ στο αν συμφωνώ μαζί τους ή όχι. Οχι βέβαια γιατί διαφωνώ, αλλά γιατί η ουσία είναι πως αρχίζει να αναπτύσσεται ένας προβληματισμός. Ενας διάλογος, μια πολυφωνία που μόνο θετικά έχει να προσθέσει. Κανένα δε από αυτά, ανώνυμα ή επώνυμα, δεν νομίζω ότι στερείται σοβαρότητας.

Ηταν μια από τις επιδιώξεις μου να υπάρξουν και νέες φωνές. Δεν ξέρω αν επέδρασα σε αυτό, αλλά μου αρκεί που δημιουργήθηκαν. Είχα πει μάλιστα, πως μακάρι να υπήρχαν ώστε να μην είναι αναγκαία και η δική μου παρουσία. Βλέπω λοιπόν ότι υπάρχει αρκετή δραστηριότητα και το κενό της εντατικής μου παρουσίας, έχει καλυφθεί.
Καλή συνέχεια
και καλή υπομονή σε όλους τους συνμπλόγκερς. Ελπίζω και ο κόσμος να αγκαλιάσει τα ιστολόγια και να τους δώσει την αναγκαία ηθική στήριξη ώστε να συνεχίσουν.
Εύχομαι να υπάρξει και η δυνατότητα να κουβεντιάσουμε όλοι μαζί τις εμπειρίες μας, να ανταλλάξουμε ιδέες, να συνεργαστούμε και ίσως από κοινού να λάβουμε κάποιες πρωτοβουλίες.
Καιρό τώρα στήσει έναν συναθροιστή, όπου έχω περιλάβει όσα τοπικά ιστολόγια γνωρίζω, αλλά και μερικά άλλα που κατά την άποψη μου έχουν ενδιαφέρον, με σκοπό να βοηθήσω στην προβολή τους. Περιλαμβάνει πάνω από 10.500 άρθρα που έχουν κατά κύριο λόγο σχέση με το νομό μας!
Τον συναθροιστή μπορείτε να τον βρείτε εδώ. Τα ιστολόγια του Λασιθίου εδώ. Και τις επιλογές μου, οι τίτλοι των οποίων μπαίνουν και στη σελίδα του ιστολογίου μου, είναι εδώ.

Για τη συνέχεια, υπάρχει η σκέψη να κάνω ένα ακόμα βήμα. Να γίνει η ιστοσελίδα μου (αλλά ακόμα και το ιστολόγιο) λιγότερο προσωπική.
Εχω κάποιες ιδέες,
που θα “κτιστούν” πάνω στο domain “mirabelo.gr” , που ήδη είναι ενεργό και ανακατευθύνει στην παρούσα σελίδα. Νομίζω ότι ο νέος δήμος θα έχει περισσότερη ανάγκη για πληροφόρηση και γι’ αυτό έκρινα πως χρειάζεται να ξεφύγω από τα πλαίσια μιας προσωπικής σελίδας.

Share

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.