Οσα φέρνει η ώρα…

Share

Οσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος. Η μεγάλη ταχύτητα δεν θα σας πάει αρκετά γρηγορότερα στον προορισμό.Τροχαίο στην Εθνική οδό Λασιθίου Ηρακλείου - 200909232235

Μην τρέχετε, μην προσπερνάτε όταν δεν μπορείτε να το κάνετε με απόλυτη ασφάλεια.

Ενας νέος άνθρωπος από τη Νεάπολη, το βράδυ της Τετάρτης έχασε τη ζωή του και βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες.

Με την ευκαιρία να σημειώσω ένα πρόβλημα που έχω παρατηρήσει από την αρχή. Είναι το δίκτυο της ΔΕΗ που έχει εγκατασταθεί (σχετικά πρόσφατα) σε αρκετά σημεία του εθνικού δικτύου, δίπλα από τον δρόμο και αρκετές φορές χωρίς να μεσολαβεί κιγκλίδωμα.

Λογικό είναι πως αυξάνεται κατακόρυφα ο κίνδυνος σοβαρών ατυχημάτων. Οι μπάρες μπορεί να υποχωρήσουν λόγω της σύγκρουσης και να οδηγήσουν τελικά σε μια πολύ σοβαρότερη όπως αυτή που βλέπετε. Σκεφτείτε πόσο σοβαρότερο είναι το πρόβλημα όταν ούτε αυτές υπάρχουν. Παράδειγμα στην διαδρομή προς Νεάπολη…

Κατά την άποψη μου είναι εγκληματικό και πρέπει να απομακρυνθούν. Αναρωτιέμαι δε, ποια αρμόδια αρχή έδωσε άδεια να τοποθετηθούν τόσο κοντά στην λωρίδα κυκλοφορίας.

Θα το επαναλάβω. Μην τρέχετε και μην κάνετε επικίνδυνες προσπεράσεις.

Share

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.